ممنوعیت استفاده از سبوس در نانوایی های اهر / تعطیلی خودسرانه نانوایی ها توسط نانوایان تخلف است و با متخلفان برخورد خواهد شد/ نانوایان باید بجای فروش و توزیع نان به فروشگاه ها، اول نان مورد نیاز مشتریان را عرضه کنند
🔹️فرماندار شهرستان اهر در جلسه کارگروه آرد و نان گفت: نان اصلی ترین عنصر سبد غذایی مردم میباشد ، لذا باید با بهترین کیفیت توسط نانوایان شهرستان پخت و عرضه شود.
🔹️صادق احمدی با بیان اینکه برخی از نانواییها هنگام خمیر کردن آرد، سبوس را به آن اضافه میکنند که این اقدام غیر بهداشتی بوده و از نظر قانونی هم جرم محسوب میشود گفت: افزودن سبوس خارج از فرآیند تولید آرد حتی ممکن است باعث بیماری سرطان شود و این سبوس هیچگونه ارزش غذایی هم ندارد،لذا من بعد استفاده از سبوس در نانوایی های اهر ممنوع میباشد و با متخلفان برخورد خواهد شد.
🔹️وی با تأکید بر اینکه تأمين نان شهروندان یکی از اولویت ها میباشد گفت: نانوایان شهرستان به جای اینکه نان را به فروشگاه ها و سوپر مارکت ها بفروشند، اول نان مورد نیاز مشتریان را پخت و عرضه کنند تا شهروندی در تأمين نان با مشکلی روبرو نشود.
🔹️رئیس کارگروه آرد و نان شهرستان اهر از افزایش بازرسی و نظارت بر نانوایی ها در۷ ماه رمضان خبر داد و گفت: جلوگیری از تخلفات نانوایان از واظایف این کارگروه میباشد که در ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز بازرسی و نظارت بر نانوایی ها صبح و عصر صورت خواهد گرفت.
🔹️وی افزود : با توجه به پیش رو بودن ماه مبارک رمضان و ایام عید نوروز لازم است نانوایان فعال در شهرستان اهر در زمان های مشخص شده اقدام به پخت کنند و هر نانوایی که بصورت خودسرانه تعطیل کند توسط کارگروه آرد و نان باجدیت برخورد میشود و واحد متخلف نیز پلمپ خواهد شد.
🔹️فرماندار اهر با بیان اینکه نانینو نباید معیار ارزیابی فعالیت نانوایی ها باشد گفت:متاسفانه این سیستم ایراداتی دارد که گاهاً موجب تضییع حق برخی از نانوایان میشود از طرفی بستری برای تخلف راحت عده ای از نانوایان نیز گردیده که با استفاده از کارتهای بانکی غیر، اقدام به تخلف میکنند.
